abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Plaatuitslagen

Plaatuitslagen voor AutoCAD, Microstation of GstarCAD!

Voor plaatuitslagen hoeft u tegenwoordig niet meer moeilijk te doen. Of u nu een ronde bocht moet maken of een broekstuk van rond op vierkant, u kunt het zo gek niet bedenken of de formules zijn voorhanden om de uitslag voor u te genereren. Elke plaatuitslag kunt u gewoon openen met AutoCAD, GstarCAD of Microstation.Het opgeven van de maten voor de plaatuitslagen gebeurt via een gebruiksvriendelijk menu en elk moment kunt u uw object in 3D en in alle aanzichten bekijken. Behalve het opgeven van de hoofdafmetingen is ook de materiaaldikte belangrijk en of het binnen-, hart- of buitenmaten zijn. Het programma geeft u direct de mass properties, zoals het gewicht en het zwaartepunt, en als u het materiaal hebt gekozen en voorzien van uw eenheidsprijs per kilo, dan krijgt u zelfs direct de materiaalkosten te zien.

Voor uitslagen van vrije vormen en profielen is ook specialistische software beschikbaar en als het met standaardsoftware niet lukt kunnen we altijd nog speciale functies voor uw situatie uitwerken. Dus, wacht niet te lang en leg uw probleem voor aan onze adviseurs. Wij leveren u de passende plaatsoftware!

Geen CAD-kennis nodig!
Nieuws rond Plaatuitslagen

Online video

In minder dan 7 minuten ziet u hoe het plaatuitslagenprogramma werkt via onze online demonstratie op Youtube:

Bundelkorting GstarCAD met plaatuitslagen!
17/10/12 Er geldt momenteel een scherpe korting als u het plaatuitslagenprogramma aanschaft in combinatie met GstarCAD, het alternatief voor AutoCAD. Deze bundel is vooral interessant als u nog geen AutoCAD in huis hebt. Ook als u over een verouderde AutoCAD-versie beschikt is deze bundel interessant. Natuurlijk werkt u niet met een illegale versie van AutoCAD als het alternatief zo betaalbaar is!

Voor slechts € 1.130,-- hebt u een geweldige oplossing in huis voor uw plaatwerk!

Neem voor meer informatie of een offerte even contact met ons op.


Plaatuitslagen maken is tegenwoordig heel betaalbaar en iedereen kan het!

En dit zijn nog niet eens alle mogelijkheden!
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv