abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

7 mei 2003

Whip! 3.0 Plug-in

De WHIP! plug-in is enigzins verouderd. Hiervoor is de Autodesk DWF Viewer in de plaats gekomen deze kunt u hier downloaden.


Het Drawing Web Format, of ookwel DWF-formaat, kunt u gebruiken om via het internet of intranet AutoCAD tekeningen te bekijken en te printen.

Wanneer u de WHIP! 3.0 Plug-in gebruikt komt u met de rechtermuisknop in het hiernaast afgebeelde menu terecht. Daarmee bent u in staat om te zoomen, pannen, plotten en de verschillende Views die aangemaakt zijn in de tekening apart bekijken.
Bovendien kunt u d.m.v. de CTRL-knop ingedrukt houden en de linkermuisknop, de tekening oppakken en in AutoCAD 14 laten vallen (Drag & Drop). Automatisch zal dan de gelijknamige tekening (DWG-formaat !!) in AutoCAD ingevoegd worden als een blok. Dit is mogelijk omdat zowel de DWG en de DWF in dezelfde directory staan. Als u de SHIFT-toets ingedrukt houdt dan zullen de verwijzingen naar andere Internet-pagina's van onze site oplichten.

Nieuw in Whip! 3.0: Lagen aan- & uitzetten

Het is nu zelfs mogelijk om lagen uit te zetten in de DWF. Daarvoor moet wel de DWF geexporteerd zijn met de nieuwe AutoCAD Internet Utilities (aiu) 3.0. Hiermee krijgt u namelijk de mogelijkheid om bij Export in AutoCAD 14 via Options het hiernaast staande dialoogmenu op te roepen. Als het hokje voor Include layer information aangevinkt is, wordt de lagenstructuur meegestuurd.

De Whip! 3.0 Plug-in ondersteunt nu ook met Paper Space gemaakte AutoCAD-tekeningen.

Met Location kunt u de positie van uw muis bepalen in de tekening.

En nu zelf testen...

Wij hebben voor u een tekening op het internet gezet gemaakt met het programma Borelog. Het programma Borelog leest een tekstbestand met bodemonderzoekgegevens en maakt hieruit volledig automatisch een AutoCAD-tekening. Hieronder vindt u een voorbeeld van de mogelijkheden met Borelog.

U kunt hier de werking van de WHIP! 3.0 plug-in testen. Heeft u geen WHIP! 3.0 plug-in dan zal er een melding verschijnen dat u deze kan downloaden vanaf de al eerder genoemde
Autodesk-site.Tevens hebben wij een aantal dwarsprofielen volautomatisch gegenereerd uit een tekstbestand met afstanden en hoogten met het hulpprogramma DWP.


In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv