abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

12 maart 2004

IDEOMA Project, het ideale beeld van uw projecten

Eerdere informatie over IDEOMA Project bekijken? Klik hier.

Steeds volwassener wordt dit product. Ooit ontstaan uit de behoefte om de tekeningenlijsten bij te houden en het tekeninghoofd automatisch in te vullen is IDEOMA Project 2004 inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig hulpmiddel voor het beheren van alle projectinformatie.

U begint bij het projectnummer, de projecttitel, kiest de opdrachtgever uit een lijst, de projectlocatie, eventueel de overige projectpartijen met hun rol en het standaardaantal kopie�n van eventueel te sturen projectdocumenten. U maakt notities in het memoveld, automatisch voorzien van uw initialen en de datum, zodat iedereen die aan uw project werkt zich van de laatste aantekening op de hoogte kan stellen. U stelt de urenbegroting op en ziet de voortgang van de werkzaamheden via de op de begrotingsposten geboekte uren.

U overweegt een nieuwe projectpartij in te schakelen en ziet direct op welke projecten er al eerder met deze club is samengewerkt en wat de ervaringen waren. Wie toen projectleider was is ook zo duidelijk, omdat u met ��n klik in de details van het oude project zit.

U stelt een projectteam samen uit uw collega's en geeft aan dat ze documenten in uw project mogen aanmaken. In de documentenlijst ziet u alle documenten (elke tekening, elke berekening, elk bestek, elke fax of brief) die bij uw project horen en van elk document is het bestand bekend, omdat het door het systeem automatisch in een submap onder uw projectmap is geplaatst. De documenten bevatten informatie, zoals projectnummer, opdrachtgevernaam, etc. die rechtstreeks uit de database afkomstig is, omdat de documenten zijn gemaakt op basis van templates met gekoppelde invulvelden. Die gekoppelde velden werken zowel voor Word, als voor Excel en AutoCAD (alle versies) en u kunt snel even stickers uitdraaien met de adresgegevens van uw projectpartners. Dit alles met een ongelofelijke eenvoud voor u als druk bezet projectleider. Kortom, het ideale beeld van uw projecten verkrijgt u met IDEOMA Project.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv