abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CADM-nieuws 24 - 14 juni 2000

MS Project koppelen aan Excel of Access

Onze MS Project-consultant Caroline Grootenboer heeft onlangs een project gerealiseerd waarbij Microsoft Project werd gekoppeld aan Microsoft Excel. De opdrachtgever, een grote kabelmaatschappij, wilde een actueel, gezamenlijk projectenoverzicht van alle projectleiders die MS Project gebruiken, liefst in de vorm van een spreadsheet. Hiertoe is een Visual Basic programma ontwikkeld binnen MS Project, waarmee elke projectleider de nieuwe projecten aanmaakt. Dit programma cre�ert een nieuwe rij in een centraal Excel-werkblad, waarin de basisgegevens van het project staan vermeld. Tevens kijkt het VBA-programma in het centrale overzicht om het nieuwe projectnummer te bepalen.


                                                 
                                      

Gedurende het project houden de projectleiders op hun laptop met MS Project de voortgang bij en met een zekere regelmaat wordt de stand van zaken door een ander VBA-programma in samengevatte vorm bijgewerkt in het centrale projectenoverzicht in Excel. Hierdoor is men centraal altijd op de hoogte van de status van de verschillende projecten. Op een soortgelijke manier kan MS Project worden gekoppeld aan Microsoft Access-toepassingen, zoals IDEOMA Document, waarvan het projectenoverzicht de ruggengraat is voor het documentenbeheer en waar ook het relatiebeheer (IDEOMA Relatie) een onderdeel van is. Wilt u meer weten over MS Project, volg dan eens zo’n interessante opleiding bij IDEOMA. Er is er alweer ��n gepland op 27 juli en 1 augustus a.s.

Klik hier voor de huidige opleidingen en diensten.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv