abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht


CAD-nieuws 19 - 7 juli 1999
Afbeelding vergroten

AutoCAD Map bepaalt oppervlakten

Wist u dat u van een verzameling losse lijnen (dus niet pers� polylijnen) met enkele opdrachten in AutoCAD Map de omsloten oppervlakten kunt bepalen en bijschrijven? De enige voorwaarde is dat de lijnen gesloten vlakken vormen. Mochten de lijnen niet precies sluiten, dan voorziet Map in uitgebreide reparatiefuncties. Bovendien kunt u met Map de percelen of ruimten inkleuren met kleuren die afhangen van de grootte van de oppervlakte. Verder kunt u met ��n druk op de knop de gemiddelde, grootste en kleinste oppervlakte laten berekenen. Meldt u aan voor onze opleiding, dan leren wij u alle ins en outs van AutoCAD Map!
Klik hier voor meer informatie over de nieuwste versie van Autodesk MAP.

AutoCAD LT uitgebreid met rasterbewerkingssoftware

Was AutoCAD LT altijd bedoeld als AutoCAD met alleen basisfunctionaliteit, diverse softwareontwikkelaars slagen erin om hun toepassingen bovenop AutoCAD LT te laten draaien. Als techniek wordt vrijwel uitsluitend gebruik gemaakt van Scripts en DXF-invoer. Zo loopt er momenteel een actie met Rasterex waarbij u voor slechts Hfl 100,-- extra het programma RxAutoImage aan AutoCAD LT kunt toevoegen. Met deze software kunt u een ingescande (niet gevectoriseerde) tekening bewerken alsof u met een CAD-tekening bezig bent. Dezelfde aanbieding geldt overigens ook voor upgrades van het grote AutoCAD. Bel ons voor de details naar: 071-5414455.
In deze kolom vindt u aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.


5/6/08 Hoeveelheden in AutoCAD en GstarCAD
Met de komst van onze nieuwe tool Hoeveel, is het ook erg goed mogelijk om oppervlakten, lengten en aantallen in een overzicht per laag te krijgen. Dit programma maakt het bepalen van hoeveelheden heel eenvoudig en zet de gegevens zo door naar Excel.


Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!



Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv