abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CAD-nieuws 17 - 14 december 1998

Zou u niet veel sneller klaar zijn, ...

 • als u met AutoCAD slechts ��n laag zou kunnen binnenhalen uit 12 verschillende AutoCAD-bestanden, bv. alle bebouwing uit alle GBKN-bladen, zonder dat u deze bestanden afzonderlijk hoeft te openen?
 • als u deze laag ook nog kan bewerken, waarbij de lijnen na wijziging teruggezet worden in het AutoCAD-bestand waaruit ze oorspronkelijk kwamen?
 • als uw collega's tegelijkertijd hetzelfde zouden doen met de andere lagen, waarbij ze een melding krijgen als u toevallig net met die ene laag bezig bent?
 • als u in 20 bestanden tegelijk de teksthoogte van alle teksten die 3,5 mm hoog zijn zou kunnen wijzigen in 2,5 mm?
 • als u in 15 bestanden tegelijk een blok zou kunnen herdefini�ren?
 • als u om elk blok met een attribuutwaarde die groter is dan tien een cirkel kon plaatsen, waarvan de straal van de cirkel evenredig is met de attribuutwaarde en die bovendien met een rode arcering is gevuld, bv. om de kruispunten aan geven waar vorig jaar meer dan tien ongelukken gebeurd zijn?
 • als u gewoon in AutoCAD de kortste route zou kunnen bepalen tussen punt A en punt B, rekening houdend met het feit dat langs bepaalde lijnen slechts in ��n richting gereden mag worden, bv. voor het beoordelen van tijdelijke wegafsluitingen in relatie tot bus-, brandweer- en ambulanceroutes?
 • als u tekeningen van Microstation (DGN), Arc/Info en Arc View in AutoCAD kon importeren?
 • als u een Microsoft Access database (MDB) kon laten vallen op AutoCAD, u vervolgens kon aangeven dat het veld "perceelnummer" in de database 1:1 gerelateerd is aan het attribuut "perceelnummer" in de tekening en u hierna ook weer snel vanuit de database het betreffende perceel in de tekening kon zoeken en vice versa. Afbeelding vergroten
 • als u het bovenstaande voor percelen ook kon doen met een database met ruimtegegevens en een aantal plattegronden van verdiepingen met ruimtenummers?
 • als u daarbij de database kon vullen met de oppervlakte uit de tekening?
 • als u door gebruik te maken van de gegevens in de ruimte- of percelendatabase, de gebieden in de tekening kon inkleuren naar soort gebruik resp. bestemming?
 • als dit alles ook kon met de databases van dBase, FoxPro en Oracle?
 • als u nu snel IDEOMA belde om AutoCAD Map te bestellen, omdat het bovenstaande daar allemaal mee mogelijk is en u bij IDEOMA ook nog eens een goede opleiding krijgt?
Zou u niet veel sneller klaar zijn met AutoCAD Map?

Klik hier voor meer over AutoCAD Map 3

Kortom: met Map meer mans!
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv