abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Nieuws van 2006 over CAD-toepassingen

Database-tekenen met een paar kliks

Database-tekenen met een paar kliks

4/12/06 Nog niet eerder was het tekenen van database-gegevens zo gemakkelijk en snel! Meer ...

Tip: dubbele objecten in AutoCAD 2007

17/10/06 Wel eens last van dubbele objecten in uw tekening? Tot en met AutoCAD 2006 gebruikte u daarvoor de Ctrl-toets tijdens het selecteren. In AutoCAD 2007 is dat Shift+Spatie geworden. Als u die twee toetsen indrukt tijdens het selecteren, dan kunt u daarna met de linkermuisknop door de dubbele objecten op die plaats heen bladeren. Klikt u met de rechtermuisknop, dan bevestigt u dat u het goede object te pakken hebt. Deze techniek werkt overal waar AutoCAD om Select objects vraagt.

Meesturende achterassen in AutoTURN 5.1

1/9/06 De nieuwe versie van AutoTURN is niet alleen geschikt voor AutoCAD 2007 en Microstation XM, maar ondersteunt nu ook de simulatie van voertuigen met variabel meesturende achterassen. Klik hier voor meer informatie.

Het vak maquettebouwer ten einde?

30/8/06 Sinds vandaag kunnen wij u van dienst zijn met het leveren van 3D maquettes van uw 3D AutoCAD-modellen. U emailt ons uw model, wij controleren het en binnen enkele dagen ontvangt u uw schaalmodel via de pakketdienst!
Verwacht u zelf veel 3D modellen te gaan maken, dan kunnen wij u zo'n 3D Printer ook leveren. Tips en tricks kunt u bij ons leren tijdens de opleiding "Voorbereiding 3D modellen printen". Klik hier voor meer informatie.

Onderhoud AutoCAD LT

11/5/06 In de schaduw van AutoCAD, ontwikkelt ook AutoCAD LT zich snel. Elk jaar komt er een update uit met veel nieuwe functies, zoals dit jaar de mogelijkheid om te plotten naar PDF-bestanden en de handige knoppen om lagen te schakelen (bekend van de Express Tools in AutoCAD). Ook nieuw in AutoCAD LT 2007 is dat u dynamische blokken kunt maken en bewerken. De kosten van elke update bedragen € 425,-- excl. BTW. Sinds kort kunt u zich echter ook abonneren op deze updates voor slechts € 195,-- per jaar. U bent dan verzekerd van alle laatste ontwikkelingen en voorkomt vervelende verrassingen, zoals het niet kunnen openen van het nieuwe DWG-bestandsformaat van AutoCAD 2007.

Plattegronden inrichten via internet

21/4/06 Wel eens via internet een in AutoCAD getekende plattegrond voorzien van meubilair? Klik hier voor een nieuwe ervaring.

AutoCAD 2007 leert van SketchUp

10/3/06 De nieuwe 3D functies van AutoCAD 2007 al gezien? Ruim een jaar geleden waren wij verrast door de vernuftige eenvoud waarmee in SketchUp 3D modellen kunnen worden gemaakt. Velen van u zijn inmiddels met dit handige 3D pakketje aan de slag gegaan. Met versie 2007 wordt AutoCAD nu ook echt handig voor het werken in 3D. Ook de schetsmatige weergave van een 3D object zit nu in AutoCAD, zoals in SketchUp. Klik hier voor meer informatie over de 3D verbeteringen van AutoCAD 2007.

Maak ook uw aantekeningen digitaal

6/2/06 Bind de strijd aan met de papierfabriek! Overtuig uw collega's en projectpartners van het nut van digitaal aantekeningen maken. DWF Composer versie 2 is alweer enige tijd uit en heeft enkele zeer handige verbeteringen. Kijk in dit document voor het laatste nieuws of klik hier voor meer uitleg over DWF Composer.

Digitaliseer uw revisieproces met DWF Composer!


Naar het laatste nieuws

Naar het nieuwsarchief

Nieuws van 2006 over Management-toepassingen

Google Earth

16/10/06 Google Earth, wie kent het niet? Dit schitterende gratis programma is heel hard bezig om alle GIS-toepassingen weg te drukken. Samen met het gratis programma SketchUp kan iedereen zijn projecten 3D op de wereldbol publiceren. IDEOMA speelt op deze ontwikkeling in door workshops te organiseren rond dit uiterst interessante thema. Klik hier voor meer informatie.

IDEOMA Document 2006

7/2/06 Versie 2006 van IDEOMA Document is weer aanzienlijk verbeterd. Het systeem houdt nu beter rekening met pdf- en dwf-bestanden. Als u een document verstuurt, dan wordt eerst gekeken of er een gelijknamige pdf- of dwf-bestand van is en zo ja, dan wordt deze als bijlage verzonden in plaats van het basisdocument. Verder is het importeren van email nog slimmer gemaakt.

Geen smoesjes meer met Buzzsaw

6/2/06 U kent ze wel ... allemaal smoesjes:
  • "de tekening lag nog op kantoor"
  • "ik beschikte niet over de laatste versie"
  • "die aantekeningen heb ik nooit ontvangen"
  • "ik dacht dat jij mijn commentaar al had verwerkt"
  • "ik dacht dat jij dat zou doorgeven"
  • "ik had geen software om de tekening te bekijken"
  • "hij kan de tekeningen niet bekijken, want hij is de hele week in het buitenland"
Neem nu een gratis proefabonnement op Buzzsaw, de zeer professionele webbased oplossing voor documentenbeheer. In samenwerking met Autodesk brengt IDEOMA u d� oplossing voor al die smoesjes. Voortaan beschikt iedereen altijd en waar ook ter wereld over de laatste versies van uw projectdocumenten, inclusief het commentaar van anderen, en kan via internet grafisch zijn aantekeningen maken en de voortgang volgen. Neem contact op met IDEOMA voor meer informatie of een goed voorstel.


Naar het laatste nieuws

Naar het nieuwsarchief


Diverse hard- en softwareOpen uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!

IDEOMA supertool
Hoeveelheden bepalen
HoeveelIDEOMA database-producten

IDEOMA Relatie
Relatie


IDEOMA Document
Document


IDEOMA Uren
Uren


IDEOMA Kadastraal
Kadastraal


IDEOMA Grondwater
Grondwater


IDEOMA Riool
Riool


IDEOMA Klacht
Klacht


IDEOMA Toolbox
ToolboxEr zijn meer database-producten dan hier weergegeven.Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Klik dan op "Meer info" hieronder.Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina's bekeken. Bekijk hier de statistieken
Wat vindt u van deze pagina?
zeer goed goed matig slecht, omdat:
Bij matig of slecht graag uw emailadres:


Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv