abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Let op! Om diverse redenen zijn wij overgestapt op andere software: PathPlanner Roads
Onderstaande informatie wordt niet meer aangevuld. Bestaande AutoTURN-gebruikers kunnen altijd bij ons terecht voor vragen of aanvullende opleiding.


Meer over AutoTURN ...

7/4/08 Voor het laatste nieuws over AutoTURN, verwijzen wij u naar de website van de fabrikant, Transoft Solutions.


1 september 2006
Klik hier voor het laatste nieuws over AutoTURN 5.1

21 februari 2005
Klik hier voor AutoTURN 5

22 januari 2004

AutoTURN 4.2

AutoTURN is een uitbreiding op uw CAD-programma waarmee het mogelijk wordt om op eenvoudige wijze rijcurves van vele voertuigsoorten in vele verschillende situaties te bepalen. Dat is natuurlijk onmisbaar voor iedereen die wegen ontwerpt, of ontwerpen aanpast. En natuurlijk is het ook een erg handig stukje gereedschap voor mensen die bijvoorbeeld annrijroutes moeten bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de brandweer, die zonder moeite kan bepalen of hun groot materieel door de smalle straatjes van het stadscentrum kan. Of de busmaatschappij die voor er ook maar een steen gebouwd is kan bepalen hoe hun nieuwe busstation opgebouwd moet worden. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden. Eigenlijk is het heel simpel, AutoTURN kan overal ingezet worden waar verkeerssituaties ontworpen en/of geanaliseerd worden, waar meer gebeurd dan alleen rechtdoorrijden.

Afbeelding vergroten AutoTURN blinkt uit in compatibiliteit, zo kan het werken onder AutoCAD 14, 2000, 2000i, 2002 en 2004, Microstation 95, SE, J, V8 en V8.1 en is verkrijgbaar in stand alone of netwerkversie. In AutoTURN 4.2 zijn onder andere de AASHTO en vele internationale (waaronder de nederlandse CROW-voertuigen) voertuigbibliotheken opgenomen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om voertuigen aan te passen en uw eigen voertuigen te cre�ren, zo heeft u altijd beschikking over de voertuigtypes die u nodig heeft.

Afbeelding vergroten Ook zijn er diverse uitvoermogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u uw rijcurves uitvoeren als animatie, maar ook bijvoorbeeld als enkel beeld, wat bijvoorbeeld handig is om een knelpunt in een wegsituatie duidelijk te maken. Een andere optie is om een rapport met voertuiggegevens uit te draaien, daarmee bespaart u een hoop tijd, omdat u in een keer alle gegevens van een bepaald type voertuig tot uw beschikking heeft. Maar ook voor presentatiedoeleinden heeft AutoTURN heel wat in huis. Zo maakt u in een handomdraai een geanimeerde grafische presentatie. En om het allemaal nog even extra compleet te maken behoren tabellen met voertuigsnelheden en hoeken ook nog tot de mogelijkheden.

Afbeelding vergroten De bediening van AutoTURN is ook goed uitgedacht. Door een helder point-en-klik systeem wordt het ingeven van commando's en rijpaden zeer eenvoudig. Daarnaast is er SmartPath, waarmee het invoeren van bogen en hoeken zeer gemakkelijk wordt. En mocht er toch iets niet duidelijk zijn, dan kunt u een beroep doen op de uitgebreide help functie en de interactieve tutorials.

Afbeelding vergroten Het blijft natuurlijk niet bij een rijcurve voor een enkel voertuig. Meerdere voertuigen kunnen tegelijkertijd gesimuleerd worden. De simulaties zijn zowel in voorwaartse als achterwaartse richting toe te passen, en zelfs de zichtlijnen van de voertuigbestuurder kunnen weergegeven worden.

Al met al is AutoTURN een zeer compleet pakket, waarmee het werk van iedere wegontwerper of beheerder een stuk makkelijker wordt gemaakt. Maar het blijft natuurlijk niet bij die doelgroep. Bijna iedereen die wel eens verkeerssituaties tekent heeft er wel een toepassing voor.

Mocht u vragen hebben over AutoTURN of een vrijblijvende offerte of demoversie aan willen vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hier voor prijsinformatie.


Kijk ook eens naar ParkCAD, voor het ontwerpen van parkeerterreinen.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv