abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

17 februari 2003

IDEOMA Weg

Het programma Wegbeheer is een database-toepassing voor het beheren van weggegevens. Er wordt gebruik gemaakt van Access en AutoCAD. Het is ook mogelijk om een koppeling te maken tussen Access en MicroStation.
De administratieve gegevens kunnen eenvoudig naar Excel geëxporteerd worden. In Excel zijn met behulp van draaitabellen snel bruikbare tabellen te genereren, bijvoorbeeld hoeveel fietspaden liggen in wijk A. Ook bestaat de mogelijkheid van de gevraagde gegevens een tekening te maken. Afbeelding vergroten Vanuit het menu is het mogelijk diverse formulieren te openen.

Onderstaand formulier geeft de administratieve gegevens van de wegvakken weer. Het formulier is verdeeld in twee delen.


Afbeelding vergroten
Het bovenste deel geeft de wegvakgegevens weer. De knoppen naast dit gedeelte hebben betrekking op de wegvakgegevens. Met behulp van deze knoppen is onder andere over te schakelen naar de inspectiegegevens.
In het onderste deel van het formulier staan de gegevens van het wegvakonderdeel. Aan de rechterzijde staan diverse knoppen, onder andere voor de bediening van AutoCAD. Afbeelding vergroten Vanuit het formulier Wegvak is over te schakelen naar het hiernaast afgebeelde formulier. Per wegvakonderdeel is door middel van tabbladen te schakelen tussen onder andere inspectiegegevens, uitgevoerd onderhoud en gepland onderhoud. Er is dus snel te schakelen tussen de verschillende gegevens Voor het maken van overzichten wordt gebruik gemaakt van onderstaand formulier. Het is mogelijk om deze overzichten zowel te maken in Excel als in het CAD-programma. Afbeelding vergroten


Afbeelding vergroten Hiernaast een voorbeeld van een tekening gegenereerd vanuit bovenstaand formulier. De kleuren geven de kwaliteit van de wegvakonderdelen weer. Op een eenvoudige wijze kan de GBKN-ondergrond geladen worden.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv